(ВІДЕО) Унікальну ікону отримали прикордонники південних рубежів

НАЗАД
22 червня 2023 11:45

Днями прикордонники отримали унікальну ікону. Її винятковість полягає в тому, що вона була написана для охоронців південних рубежів художником Андрієм Холоменюком.

Освячення ікони Ангела-Охоронця відбулось у Михайлівському Золотоверхому Соборі в Києві Митрополитом Київським і всієї України, предстоятелем Православної церкви України Блаженнішим Епіфанієм.

Після церковного обряду було проведено урочистий музичний молебень присвячений воїнам України у виконанні камерного ансамблю «Київ-Класик» та диригента Народного артиста України Германа Макаренка.

«Коли наші руки підняті до неба в молитві за тих, хто щодня, щохвилини захищає нашу землю від окупанта, виборюючи нам, українцям, мир, свободу та мирне майбутнє, то й воїни наші розправляють крила. Їх сила і міць є нездоланною для ординців», – наголосив начальник сектору організації діяльності служби військового капеланства Юрій Харченко.

Також під час урочистої церемонії відзнаками Православної Церкви України були нагородженні кращі військові капелани.

З Божим благословенням та непохитною вірою в Перемогу ми, сини й доньки України, здолаємо ворога та виженемо його за межі кордонів нашої Батьківщини!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси